Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje
Autor: Administrator , 3. 11. 2017.
U OŠ Poreč listopad je uvijek poseban mjesec. U njemu je jesen pokazala sve boje i mirise.
Kako i ne bi kad su vrijedni drugašići donijeli plodove zemlje i njima ukrasili izložbene prostore škole.
U Školi se osjetio i miris pečenog kruha kojeg su mijesile i pekle male ruke prvašića, njihovih roditelja i učiteljica.
Trećaši su mirise kruha osjetili u pekarnici, a četvrtaši i petaši su se potrudili napisati literarne radove u kojima su sve boje i mirisi jeseni stopile u jedno.
Zahvalni smo našoj zemlji.
Halaba Vahida
Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje
Autor: Administrator , 3. 11. 2017.
U OŠ Poreč listopad je uvijek poseban mjesec. U njemu je jesen pokazala sve boje i mirise.
Kako i ne bi kad su vrijedni drugašići donijeli plodove zemlje i njima ukrasili izložbene prostore škole.
U Školi se osjetio i miris pečenog kruha kojeg su mijesile i pekle male ruke prvašića, njihovih roditelja i učiteljica.
Trećaši su mirise kruha osjetili u pekarnici, a četvrtaši i petaši su se potrudili napisati literarne radove u kojima su sve boje i mirisi jeseni stopile u jedno.
Zahvalni smo našoj zemlji.
Halaba Vahida
Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje
Autor: Administrator , 3. 11. 2017.
U OŠ Poreč listopad je uvijek poseban mjesec. U njemu je jesen pokazala sve boje i mirise.
Kako i ne bi kad su vrijedni drugašići donijeli plodove zemlje i njima ukrasili izložbene prostore škole.
U Školi se osjetio i miris pečenog kruha kojeg su mijesile i pekle male ruke prvašića, njihovih roditelja i učiteljica.
Trećaši su mirise kruha osjetili u pekarnici, a četvrtaši i petaši su se potrudili napisati literarne radove u kojima su sve boje i mirisi jeseni stopile u jedno.
Zahvalni smo našoj zemlji.
Halaba Vahida
Dopunski rad počinje 27. 6. 2022. godine
i traje do 1. 7. 2022. godine
MATEMATIKA
8:30 – 10:05
BIOLOGIJA
9:20 – 10:55