preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč
VIJESTI

„Večer matematike“

Autor: Kristina Lijović, 22. 12. 2016.

Dana 1.prosinca 2016. u Osnovnoj školi Poreč u 18 sati održano je druženje pod nazivom „Večer matematike“. Nakon uvodnog govora ravnateljice Nadije Kos koja je srdačno pozdravila učenike, roditelje te sve prisutne, govor je održao i učenik Bruno Brščić koji je učenicima i roditeljima pojasnio kuda moraju ići te gdje se smjestiti.  

Budući da je broj sudionika vidno porastao za razliku od prethodnih godina, prostori u školskom hodniku bili su nedostatni za smještaj svih prisutnih. Tako je dio sudionika bio smješten i u prostorima školske kuhinje.

Događaju su prisustvovali učenici od 1. do 6. razreda zajedno s ostalim članovima obitelji. Tu su se našli roditelji, bake, djedovi, sestre i braća. Cilj je bio zajedničko uživanje u raznim igrama, dobra zabava te naučiti i što novoga. Igara je bilo mnogo te se po završetku jedne igre moglo premjestiti i započeti novu igru za drugim stolom. S obzirom na to, bilo je vrlo dinamično, zanimljivo te veselo. Roditelji su se zahvaljujući ovom događaju rado prisjetili djetinjstva te se s osmjesima na licima vratili u školske klupe. Da je zainteresiranost za ovakvu vrstu druženja svakom godinom sve veća, svjedoči i podatak da je na „Večeri matematike“ prisustvovalo više od petsto učesnika.

Nakon igara i i podijeljenjih zahvalnica, sudionici su na izlazu mogli ostaviti papiriće s komentarima i utiscima na kojima su bile ispisane samo riječi hvale. Zato se zahvaljujemo svima koji su organizirali, sudjelovali, te na bilo koji način pridonijeli ostvarenju ovogodišnje „Večeri matematike“.

                                                                                                 Novinarska grupa

                                                                                             Antonia Valentić, 5.f

                                                                                             Martina Allakaj, 8.d

Forografije smiley
 

 

 

 

JELOVNICI
Sportska dvorana Žbandaj
Priloženi dokumenti:
Pravilnik.pdf
Poziv.pdf

Raspored sati
Raspored zvona
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju