Školska kuhinja 5 kuharica u matičnoj i jedna u Područnoj školi pripremaju hranu za potrebe školske marende i produženog boravka. U matičnoj školi se dnevno priprema i dijeli mliječni obrok za 304 učenika te topli obrok za 474 učenika, a u Područnoj školi Žbandaj za 76 učenika. Učenici razredne nastave u matičnoj školi i 1. i 2. razreda PŠ odlaze u blagovaonicu za vrijeme prvog velikog odmora, dok učenici predmetne nastave i 3. i 4. razreda PŠ za vrijeme drugog velikog odmora u pratnji predmetnog učitelja koji je s njima imao sat. Potiče se uvođenje zdrave prehrane, sudjeluje u edukacijama i radionicama, te provodi HACCAP. Jelovnik se izrađuje prema prijedlogu kojeg svaki mjesec objavljuje HZJZ. JELOVNIK ŠKOLSKE KUHINJE 2024./25. JELOVNIK ŠKOLSKE KUHINJE 2023./24.