Školska kuhinja

5 kuharica u matičnoj i jedna u Područnoj školi pripremaju hranu za potrebe školske marende i produženog boravka.

U matičnoj školi se dnevno priprema i dijeli mliječni obrok za 304 učenika te topli obrok za 474 učenika, a u Područnoj školi Žbandaj za 76 učenika.

Učenici razredne nastave u matičnoj školi i 1. i 2. razreda PŠ odlaze u blagovaonicu za vrijeme prvog velikog odmora, dok učenici predmetne nastave i 3. i 4. razreda PŠ za vrijeme drugog velikog odmora u pratnji predmetnog učitelja koji je s njima imao sat.

Potiče se uvođenje zdrave prehrane, sudjeluje u edukacijama i radionicama, te provodi HACCAP.

Jelovnik se izrađuje prema prijedlogu kojeg svaki mjesec objavljuje HZJZ.

 

 

 

JELOVNIK ŠKOLSKE KUHINJE 2024./25.

Skip to content