preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč
VIJESTI

Čestitke Brunu Brščiću za postignute izvrsne rezultate na Državnom natjecanju iz Fizike!

Autor: Administrator , 27. 4. 2018.

Učenik 8. c razreda Bruno Brščić zajedno sa svojom mentoricom Majom Prević sudjelovao je na Državnom natjecanju iz Fizike koje je održano u Puli 17.-20. travnja. Među 139 učenika osnovnih i srednjih škola Bruno je postigao odličan rezultat i 10. mjesto pokazavši izvrsno znanje iz teorije i  sposobnost izvedbe praktičnih zadataka.

Osim na Državnom natjecanju iz fizike na koje se plasirao osvojivši prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz Fizike, svestrani Bruno sudjelovao je na školskim i županijskim natjecanjima u znanju iz ukupno sedam predmeta.

Kao prvi na Školskom natjecanju iz matematike plasirao se na Županijsko natjecanje na kojem je osvojio prvo mjesto.

Iz Biologije, Geografije i Hrvatskog jezika bio je prvi na Školskom natjecanju te je sudjelovao na Županijskoj razini na kojoj je postigao zapažene rezultate. Iz povijesti je na Školskom natjecanju bio drugi te je također sudjelovao na Županijskom natjecanju.

Bruno kaže je da za takav uspjeh potrebna znatiželja i fokusiranost na rad. To znači da dok učiš misliš samo na to što radiš a kad se zabavljaš, onda se zabavljaš. Bruno se bavi i tenisom, voli igrati video-igre, a najviše ga veseli druženje s prijateljima.

 
 

 

 

 

JELOVNICI
Sportska dvorana Žbandaj
Priloženi dokumenti:
Pravilnik.pdf
Poziv.pdf

VOZNI RED
Raspored zvona
Priloženi dokumenti:
raspored zvona.pdf

CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju