preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč
VIJESTI

Gradonačelnik Peršurić održao prijem za odlikaše porečkih osnovnih škola

Autor: Nikolina Bartolić Lubiana, 10. 7. 2017.

U četvrtak, 6. srpnja 2017. godine, u Maloj vijećnici Grada Poreča gradonačelnik Loris Peršurić održao je prijem i uručio nagrade za odlične učenike Osnovne škole Poreč. Nagrade su dodijeljene učenicima koji su s odličnim (5,00) uspjehom završili sve razrede osnovne škole, a u njihovoj pratnji bile su ravnateljica Nadija Kos i njihove razrednice Dunja Klarić, Anita Sijerković Radin i Barbara Brenko Marković.

U uvodnom dijelu gradonačelnik je čestitao odličnim učenicima i njihovim učiteljima na predanom radu i uspjesima, a s učenicima je porazgovarao i o njihovim planovima za budućnost i afinitetima, kao i izgradnji nove osnovne škole u Žbandaju i na Finidi.

– Grad Poreč već tradicionalno ima čast nagraditi simboličnim poklonom najbolje od najboljih. Vi ste naš ponos, prenosite dalje imena škole, mentora, ali i grada Poreča i na tome smo vam zahvalni, zaključio je gradonačelnik.

U školskoj godini 2016./2017. ukupno je 11 učenika odlikaša i to: Kiara Janko, Ela Kukac, Ante Moro Milić, Karla Mijić, Ivana Ostojić, Klara Pauletić, Nensi Brčić, Eyla Hodžić, Reni Mihelko, Antonio Matić iz OŠ Poreč, te Eva Fiškuš iz TOŠ Bernardo Parentin, koja je bila spriječena sudjelovati na prijemu.

Kraj svečanosti obilježen je dodjelom poklona i zajedničkom fotografijom nagrađenih s predstavnicama Grada Poreča-Parenzo.


Izvor: http://porestina.info/gradonacelnik-persuric-odrzao-prijem-za-odlikase-poreckih-osnovnih-skola/


 

JELOVNICI
Sportska dvorana Žbandaj
Priloženi dokumenti:
Pravilnik.pdf
Poziv.pdf

Raspored sati
Raspored zvona
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju