preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč

Dan planeta Zemlje

Autor: Kristina Lijović, 2. 5. 2017.

Tijekom ožujka i travnja učenici naše škole održali su niz različitih eko aktivnosti obilježivši tako Dan voda i Dan planeta Zemlje. 

Na nastavi su naučili koliko je briga o našem planetu važna. Pisali su ekološke poruke na plakate. Čistili su školska dvorišta i terase. Zasadili su i ove godine sadnice koje su im darivali roditelji kako bi uljepšali školu, a time i svoj boravak u njoj. U školskoj knjižnici održan je kviz znanja iz ekologije. Izradili su slike od recikliranog materijala koje krase panoe u školskim hodnicima. Eko akcije su protekle u veselom radu i druženju učitelja i učenika kao dio globalne svjetske akcije World Cleanup.

Za Zelenu čistku- učiteljica Jasminka Zulić

 

Forografije smiley

Učiteljice Ana i Maja...

...sa svojim učenicima

Produženi boravak..

...veselo...

..uređuje..

... školska dvorišta...

... i terase.

Vrijedni ekolozi...

... 2.b razreda...

...PŠ Veli Maj (1.r)...

...sade i...

... vesele se obavljenoj akciji (PB-3. i 4. razred) 

Grupa Mali prirodnjaci...

...u akciji!

Eko kviz...

... u knjžnici - 6.d i 6.e.

Eko poruke (2.b) i 

... reciklirane...

...slike (2.a).

4. c i ...

 ...4. d razred.
Obavijest roditeljima!!!


Kalendar Događanja
28.07.2017. 08:09
28. srpnja - Svjetski dan borbe protiv hepatitisa
Hepatitis je bolest koja ubija gotovo kao i AIDS s oko 1,4 milijuna smrti na godinu, objavila je u Ženevi Svjetska zdravstvena organizacija WHO u povodu Svjetskog dana borbe protiv hepatitisa koji se obilježava 28. srpnja.

21.07.2017. 09:08
21. srpnja - Dan borbe protiv pokusa na životinjama
Procjenjuje se da se 12,1 milijun životinja, uključujući miševe, zečeve, ne-ljudske primate, pse, mačke i ribe, i nadalje svake godine koristi u laboratorijima diljem Europske unije za različite svrhe, od kojih većina nije izravno povezana s medicinskim napretkom. Stoga se svake godine na današnji dan obilježava Dan borbe protiv pokusa nad životinjama.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
28.07.2017. 09:58
Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini
Grad Poreč-Parenzo će i ove godine su/financirati troškove kupnje udžbenika i  radnih bilježnica za obavezne nastavne predmete za najosjetljivije obitelji u Poreču, učenicima osnovnih i srednjih škola. Obavezni nastavni predmeti u srednjoj školi su predmeti koje škola odredi kao obavezne, a što ovisi o programima koji se u školi izvode.  Pravo na su/financiranje kupnje udžbenika […] The post Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini appeared first on Poreština.info news portal.

28.07.2017. 09:49
Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku
U nedjelju 30. srpnja 2017. godine će se s početkom u 11.00 sati održati tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku kraj Baderne uz prigodni program. Susret se održava u povodu 74. obljetnice odlaska prve veće organizirane grupe dragovoljaca iz ovog dijela Istre u narodnooslobodilačku borbu pod vodstvom narodnog heroja Joakima Rakovca. Sa Rušnjaka su […] The post Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku appeared first on Poreština.info news portal.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju