preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč

Dan planeta Zemlje

Autor: Kristina Lijović, 2. 5. 2017.

Tijekom ožujka i travnja učenici naše škole održali su niz različitih eko aktivnosti obilježivši tako Dan voda i Dan planeta Zemlje. 

Na nastavi su naučili koliko je briga o našem planetu važna. Pisali su ekološke poruke na plakate. Čistili su školska dvorišta i terase. Zasadili su i ove godine sadnice koje su im darivali roditelji kako bi uljepšali školu, a time i svoj boravak u njoj. U školskoj knjižnici održan je kviz znanja iz ekologije. Izradili su slike od recikliranog materijala koje krase panoe u školskim hodnicima. Eko akcije su protekle u veselom radu i druženju učitelja i učenika kao dio globalne svjetske akcije World Cleanup.

Za Zelenu čistku- učiteljica Jasminka Zulić

 

Forografije smiley

Učiteljice Ana i Maja...

...sa svojim učenicima

Produženi boravak..

...veselo...

..uređuje..

... školska dvorišta...

... i terase.

Vrijedni ekolozi...

... 2.b razreda...

...PŠ Veli Maj (1.r)...

...sade i...

... vesele se obavljenoj akciji (PB-3. i 4. razred) 

Grupa Mali prirodnjaci...

...u akciji!

Eko kviz...

... u knjžnici - 6.d i 6.e.

Eko poruke (2.b) i 

... reciklirane...

...slike (2.a).

4. c i ...

 ...4. d razred.
Obavijest roditeljima!!!


Kalendar Događanja
21.09.2017. 08:51
21. rujna - Međunarodni dan mira
Diljem svijeta 21. rujna se obilježava Međunarodni dan mira. Rezolucijom UN-a iz 2001. godine 21. rujna određen je danom nenasilja i prekida neprijateljstava na globalnoj razini. Međunarodni dan mira utemeljila je Opća skupština UN još 1981. u cilju obilježavanja i jačanja ideala mira među svim narodima i državama, namijenivši za njegovo obilježavanje treći utorak u rujnu.

21.09.2017. 08:48
21. rujna - Dan sadnje drveta
Dan sadnje drveta iniciran je u Finskoj 2004. godine a povezan je s osvješćivanjem javnosti javnosti o klimatskim promjenama i različitim ekosustavima na Zemlji. Sadnjom drveta pomažemo našem planetu. Dan sadnje drveta jedna je od najpoznatijih aktivnosti ENO programa.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
25.09.2017. 14:33
U Fuškulinu uskoro dovršetak investicije vrijedne 1,1 milijun kuna
Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić obišao je gradilište na mjesnom groblju u Fuškulinu, gdje su u tijeku radovi na proširenju groblja za dodatnih 250mjesta. Investiciju vrijednu 1,1 milijun kuna financira Usluga Poreč, a direktor Usluge Milan Laković tijekom obilaska gradilišta pojasnio je kako će se dovršetkom ove investicije riješiti problem nedostatka grobnih mjesta za narednih 20 […] The post U Fuškulinu uskoro dovršetak investicije vrijedne 1,1 milijun kuna appeared first on Poreština.info news portal.

25.09.2017. 14:27
Albert Kiš iz BK Poreč uspješno odvozio MTB Parenzanu
U nedjelju, 24. rujna u Vižinadi održan je MTB maraton Parenzana u organizaciji Bbk Grožnjan. Ukupno 200 biciklistica i biciklista iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Češke  i Mađarske završilo je nedjeljnu utrku, koja se vozila na 2 različite dužine staza od kojih je svaka na svoj način bila zanimljiva s različitim rasponima uzbuđenja, ovisno o […] The post Albert Kiš iz BK Poreč uspješno odvozio MTB Parenzanu appeared first on Poreština.info news portal.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju