preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč

Pokloni čep i pokreni svijet

Autor: Kristina Lijović, 13. 4. 2017.

Učenici nižih razreda OŠ Poreč i PŠ Nova Vas, Veli Maj i Žbandaj i u 2. su polugodištu nastavili  s humanitarnim djelovanjem. Ponovno su se uključili u humanitarnu akciju koju organizira Društvo invalida Poreč pod nazivom „Pokloni čep i pokreni svijet“.

U utorak, 4.travnja 2017.,  učenici su u pratnji učiteljica odnijeli oko 70 kg čepova u prostorije Društva invalida. Tajnica Društva, gospođa Sandra Brečevac, zahvalila je učenicima na marljivom prikupljanju. Objasnila je da će se uz pomoć novca od prodaje čepova kupiti gorivo za kombi koji koriste članovi Društva invalida.

Akcija se i dalje nastavlja. Mali su humanitarci obećali da će do kraja školske godine i dalje marljivo prikupljati čepove.

Hvala svima koji podržavaju našu akciju!

Fotografije smiley
Obavijest roditeljima!!!


Kalendar Događanja
28.07.2017. 08:09
28. srpnja - Svjetski dan borbe protiv hepatitisa
Hepatitis je bolest koja ubija gotovo kao i AIDS s oko 1,4 milijuna smrti na godinu, objavila je u Ženevi Svjetska zdravstvena organizacija WHO u povodu Svjetskog dana borbe protiv hepatitisa koji se obilježava 28. srpnja.

21.07.2017. 09:08
21. srpnja - Dan borbe protiv pokusa na životinjama
Procjenjuje se da se 12,1 milijun životinja, uključujući miševe, zečeve, ne-ljudske primate, pse, mačke i ribe, i nadalje svake godine koristi u laboratorijima diljem Europske unije za različite svrhe, od kojih većina nije izravno povezana s medicinskim napretkom. Stoga se svake godine na današnji dan obilježava Dan borbe protiv pokusa nad životinjama.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
28.07.2017. 09:58
Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini
Grad Poreč-Parenzo će i ove godine su/financirati troškove kupnje udžbenika i  radnih bilježnica za obavezne nastavne predmete za najosjetljivije obitelji u Poreču, učenicima osnovnih i srednjih škola. Obavezni nastavni predmeti u srednjoj školi su predmeti koje škola odredi kao obavezne, a što ovisi o programima koji se u školi izvode.  Pravo na su/financiranje kupnje udžbenika […] The post Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini appeared first on Poreština.info news portal.

28.07.2017. 09:49
Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku
U nedjelju 30. srpnja 2017. godine će se s početkom u 11.00 sati održati tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku kraj Baderne uz prigodni program. Susret se održava u povodu 74. obljetnice odlaska prve veće organizirane grupe dragovoljaca iz ovog dijela Istre u narodnooslobodilačku borbu pod vodstvom narodnog heroja Joakima Rakovca. Sa Rušnjaka su […] The post Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku appeared first on Poreština.info news portal.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju