preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč
VIJESTI

"Pokloni čep i pokreni svijet"

Autor: Kristina Lijović, 28. 10. 2016.


Društvo invalida Poreč organizira humanitarnu akciju prikupljanja čepova pod nazivom "Pokloni čep i pokreni svijet". Učenici nižih razreda OŠ Poreč i područnih škola Veli Maj, Žbandaj i Nova Vas uključili su se u ovu humanitarnu akciju.
 

U petak, 21. listopada 2016. učenici su zajedno s učiteljicama odnijeli oko 55 kg čepova u prostorije Društva invalida Poreč. Sa zadovoljstvom su posjetili prostorije Društva, upoznali se s ciljevima akcije, te izrazili želju za nastavkom prikupljanja čepova kao što je i planirano. Tajnica Društva zahvalila se na donaciji. Ovom akcijom ostvaruje se povezanost najosjetljivijih i najmlađih članova našeg društva, te promiču humanost i poštovanje kao temeljne društvene vrijednosti. Akcija se i dalje nastavlja.
Zahvaljujemo roditeljima na suradnji i podršci.
Ova akcija nastavlja se na prošlogodišnju akciju "Čepovima do skupih lijekova" koja je polučila izvrsne rezultate. U akciji su sudjelovali učenici naše škole koji su skupili veliki broj čepova za što su bili nagrađeni izletom kojeg im je poklonio NP Brijuni kao organizator akcije.

Fotografije smiley
 

 

 

 

JELOVNICI
Sportska dvorana Žbandaj
Priloženi dokumenti:
Pravilnik.pdf
Poziv.pdf

Raspored sati
Raspored zvona
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju