preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč

Gradonačelnik Peršurić održao prijem za odlikaše porečkih osnovnih škola

Autor: Nikolina Bartolić Lubiana, 10. 7. 2017.

U četvrtak, 6. srpnja 2017. godine, u Maloj vijećnici Grada Poreča gradonačelnik Loris Peršurić održao je prijem i uručio nagrade za odlične učenike Osnovne škole Poreč. Nagrade su dodijeljene učenicima koji su s odličnim (5,00) uspjehom završili sve razrede osnovne škole, a u njihovoj pratnji bile su ravnateljica Nadija Kos i njihove razrednice Dunja Klarić, Anita Sijerković Radin i Barbara Brenko Marković.

U uvodnom dijelu gradonačelnik je čestitao odličnim učenicima i njihovim učiteljima na predanom radu i uspjesima, a s učenicima je porazgovarao i o njihovim planovima za budućnost i afinitetima, kao i izgradnji nove osnovne škole u Žbandaju i na Finidi.

– Grad Poreč već tradicionalno ima čast nagraditi simboličnim poklonom najbolje od najboljih. Vi ste naš ponos, prenosite dalje imena škole, mentora, ali i grada Poreča i na tome smo vam zahvalni, zaključio je gradonačelnik.

U školskoj godini 2016./2017. ukupno je 11 učenika odlikaša i to: Kiara Janko, Ela Kukac, Ante Moro Milić, Karla Mijić, Ivana Ostojić, Klara Pauletić, Nensi Brčić, Eyla Hodžić, Reni Mihelko, Antonio Matić iz OŠ Poreč, te Eva Fiškuš iz TOŠ Bernardo Parentin, koja je bila spriječena sudjelovati na prijemu.

Kraj svečanosti obilježen je dodjelom poklona i zajedničkom fotografijom nagrađenih s predstavnicama Grada Poreča-Parenzo.


Izvor: http://porestina.info/gradonacelnik-persuric-odrzao-prijem-za-odlikase-poreckih-osnovnih-skola/


Kalendar Događanja
28.07.2017. 08:09
28. srpnja - Svjetski dan borbe protiv hepatitisa
Hepatitis je bolest koja ubija gotovo kao i AIDS s oko 1,4 milijuna smrti na godinu, objavila je u Ženevi Svjetska zdravstvena organizacija WHO u povodu Svjetskog dana borbe protiv hepatitisa koji se obilježava 28. srpnja.

21.07.2017. 09:08
21. srpnja - Dan borbe protiv pokusa na životinjama
Procjenjuje se da se 12,1 milijun životinja, uključujući miševe, zečeve, ne-ljudske primate, pse, mačke i ribe, i nadalje svake godine koristi u laboratorijima diljem Europske unije za različite svrhe, od kojih većina nije izravno povezana s medicinskim napretkom. Stoga se svake godine na današnji dan obilježava Dan borbe protiv pokusa nad životinjama.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
28.07.2017. 09:58
Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini
Grad Poreč-Parenzo će i ove godine su/financirati troškove kupnje udžbenika i  radnih bilježnica za obavezne nastavne predmete za najosjetljivije obitelji u Poreču, učenicima osnovnih i srednjih škola. Obavezni nastavni predmeti u srednjoj školi su predmeti koje škola odredi kao obavezne, a što ovisi o programima koji se u školi izvode.  Pravo na su/financiranje kupnje udžbenika […] The post Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini appeared first on Poreština.info news portal.

28.07.2017. 09:49
Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku
U nedjelju 30. srpnja 2017. godine će se s početkom u 11.00 sati održati tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku kraj Baderne uz prigodni program. Susret se održava u povodu 74. obljetnice odlaska prve veće organizirane grupe dragovoljaca iz ovog dijela Istre u narodnooslobodilačku borbu pod vodstvom narodnog heroja Joakima Rakovca. Sa Rušnjaka su […] The post Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku appeared first on Poreština.info news portal.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju