preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč

I mi smo Pipi Duga Čarapa

Autor: Kristina Lijović, 19. 6. 2017.

 

Projekt „I mi smo Pipi Duga Čarapa“ predstavljen je 6.  lipnja 2017.  u OŠ Poreč. U Projektu  su sudjelovali učenici četvrtih razreda sa svojim učiteljicama i knjižničarkom. Učenici su čitali svoje najbolje sažetke odlomaka iz knjige, plesali polku, svirali na harmonici i bubnjevima. Poseban gost je bio učitelj Branko Ostojić koji je predstavio okarine, glazbalo na kojima su svirala djeca na Pipinoj zabavi. Učenici su demonstrirali kako se pripravljaju palačinke i paprenjaci, a već pečene su donijeli i ponudili za kušanje. Skice i krpene lutke u liku Pipi učenici su izradili i izložili u predvorju Škole. Sudionici predstavljanja mogli su čuti i predstavljanje Pipi na švedskom jeziku, a zabava s Pipi završila je pjevanjem pjesme švedske grupe ABBA.

 

Pripremila:

Vahida Halaba, knjižničarka

 

 

 
Kalendar Događanja
28.07.2017. 08:09
28. srpnja - Svjetski dan borbe protiv hepatitisa
Hepatitis je bolest koja ubija gotovo kao i AIDS s oko 1,4 milijuna smrti na godinu, objavila je u Ženevi Svjetska zdravstvena organizacija WHO u povodu Svjetskog dana borbe protiv hepatitisa koji se obilježava 28. srpnja.

21.07.2017. 09:08
21. srpnja - Dan borbe protiv pokusa na životinjama
Procjenjuje se da se 12,1 milijun životinja, uključujući miševe, zečeve, ne-ljudske primate, pse, mačke i ribe, i nadalje svake godine koristi u laboratorijima diljem Europske unije za različite svrhe, od kojih većina nije izravno povezana s medicinskim napretkom. Stoga se svake godine na današnji dan obilježava Dan borbe protiv pokusa nad životinjama.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
28.07.2017. 09:58
Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini
Grad Poreč-Parenzo će i ove godine su/financirati troškove kupnje udžbenika i  radnih bilježnica za obavezne nastavne predmete za najosjetljivije obitelji u Poreču, učenicima osnovnih i srednjih škola. Obavezni nastavni predmeti u srednjoj školi su predmeti koje škola odredi kao obavezne, a što ovisi o programima koji se u školi izvode.  Pravo na su/financiranje kupnje udžbenika […] The post Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini appeared first on Poreština.info news portal.

28.07.2017. 09:49
Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku
U nedjelju 30. srpnja 2017. godine će se s početkom u 11.00 sati održati tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku kraj Baderne uz prigodni program. Susret se održava u povodu 74. obljetnice odlaska prve veće organizirane grupe dragovoljaca iz ovog dijela Istre u narodnooslobodilačku borbu pod vodstvom narodnog heroja Joakima Rakovca. Sa Rušnjaka su […] The post Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku appeared first on Poreština.info news portal.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju