preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč

Natjecanje iz robotike - 5. Robotrka na prstenac

Autor: Kristina Lijović, 12. 6. 2017.

Dana 3. lipnja 2017. godine, sa grupa učenika koja pohađa nastavu robotike pod vodstvom učiteljice  Darie Maravić i učitelja Antonija Božića učestvovali su na natjecanju 5. Robotrke na prstenac koje se održavalo u osnovnoj školi Čavle u Čavlima. 

Našu školu predstavljali su učenici:

Matija Tomc, 8b

Erik Toromanović, 6e

Luka Buterin, 6d

Luka Skorupski, 5c

Roman Tintor, 5c

Vito Šehanović, 5a

Filip Butković, 5e

Domaćini su organizirali natjecanje u  tri vožnje.

Prva vožnja  bila je namijenjena ručnom upravljanju robotom, druga vožnja je vožena uz ručno upravljanje kamerom i posljednja s poluautomatskim upravljanjem.

Naši učenici najbolje su se plasirali u trećoj vožnji, vožnji s poluautomatskim upravljanjem.

 Nakon podjele priznanja i proglašenja pobjednika organiziran je izlet na automotodrom na Grobniku, poslije čega su se svi zajedno uputili put Poreča.

Učenici su veoma zadovoljni natjecanjem i svojim plasmanom  te s nestrpljenjem očekuju posljednje natjecanje koje je predviđeno za 19. kolovoza u Barbanu.
Kalendar Događanja
21.09.2017. 08:51
21. rujna - Međunarodni dan mira
Diljem svijeta 21. rujna se obilježava Međunarodni dan mira. Rezolucijom UN-a iz 2001. godine 21. rujna određen je danom nenasilja i prekida neprijateljstava na globalnoj razini. Međunarodni dan mira utemeljila je Opća skupština UN još 1981. u cilju obilježavanja i jačanja ideala mira među svim narodima i državama, namijenivši za njegovo obilježavanje treći utorak u rujnu.

21.09.2017. 08:48
21. rujna - Dan sadnje drveta
Dan sadnje drveta iniciran je u Finskoj 2004. godine a povezan je s osvješćivanjem javnosti javnosti o klimatskim promjenama i različitim ekosustavima na Zemlji. Sadnjom drveta pomažemo našem planetu. Dan sadnje drveta jedna je od najpoznatijih aktivnosti ENO programa.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
25.09.2017. 14:33
U Fuškulinu uskoro dovršetak investicije vrijedne 1,1 milijun kuna
Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić obišao je gradilište na mjesnom groblju u Fuškulinu, gdje su u tijeku radovi na proširenju groblja za dodatnih 250mjesta. Investiciju vrijednu 1,1 milijun kuna financira Usluga Poreč, a direktor Usluge Milan Laković tijekom obilaska gradilišta pojasnio je kako će se dovršetkom ove investicije riješiti problem nedostatka grobnih mjesta za narednih 20 […] The post U Fuškulinu uskoro dovršetak investicije vrijedne 1,1 milijun kuna appeared first on Poreština.info news portal.

25.09.2017. 14:27
Albert Kiš iz BK Poreč uspješno odvozio MTB Parenzanu
U nedjelju, 24. rujna u Vižinadi održan je MTB maraton Parenzana u organizaciji Bbk Grožnjan. Ukupno 200 biciklistica i biciklista iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Češke  i Mađarske završilo je nedjeljnu utrku, koja se vozila na 2 različite dužine staza od kojih je svaka na svoj način bila zanimljiva s različitim rasponima uzbuđenja, ovisno o […] The post Albert Kiš iz BK Poreč uspješno odvozio MTB Parenzanu appeared first on Poreština.info news portal.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju