preskoči na sadržaj

Osnovna škola Poreč

 > Oš Poreč

Centar za mlade Poreč ove nedjelje organizira sajam „Jesensko čišćenje ormara“

Autor: Kristina Lijović, 14. 10. 2016.

Odjeća, obuća, igračke, knjige i sve ostale stvar koje iz nekog razloga više ne mogu pronaći mjesto u Vašem ormaru, u nedjelju, 16. listopada 2016. možete donijeti na sajam „Jesensko čišćenje ormara“, koji će se održati na terasi nekadašnjeg Roxy bara (Kino Roxy), s početkom u 14 sati.

U slučaju lošeg vremena, sajam seli odmah do, u prostorije Centra za mlade Poreč, koji je, uz udrugu Garažno društvo organizator ovog događanja. Kako biste mogli izlagati na sajmu, javite se porukom Centru za mlade Poreč.

„Jesensko čišćenje ormara“ samo je jedna u nizu jesenskih aktivnosti Centra za mlade Poreč, koji ove sezone nastavlja i s vrlo uspješnim kviz večerima. Porečki kvizoljupci okupit će se sutra, 11. listopada u 18 sati, kako bi temom „Devedesete“ otpočeli novu sezonu natjecanja. Na kviz večerima redovno sudjeluje više timova koje čine četiri osobe. Članovi tima pišu odgovore na pitanja koja postavlja voditelj kviza, a po završetku kviza time predaje pisane odgovore voditelju. Pobjednički tim osvaja nagradu, a kategorije pitanja na kvizu su najčešće opća kultura, zemljopis, povijest, film, glazba, sport ili ostali tematski kvizovi. Protekla zima u Centru za mlade bila je ispunjena brojim kvizaškim ekipama koje su pohvalile inicijativu Centra, ali i voditelja/volontera.

Centar za mlade Poreč, kao i udruge koje blisko surađuju s Centrom, izražavaju želju da s kviz večerima, ali i sajmovima sličnog tipa nastave tijekom cijele zime. Svojim aktivnostima ne obogaćuju samo društvenu scenu Poreča, već omogućuju mladima da kroz program Centra aktivno sudjeluju u kreiranju bolje, kvalitetnije i ljepše svakodnevice mladih u gradu.

Izvor: Grad Poreč- Parenzo, Centar za mlade Poreč ove nedjelje organizira sajam „Jesensko čišćenje ormara“,  http://www.porec.hr/prva.aspx?stranica=15579&j=CRO (14.10.2016.)
Kalendar Događanja
28.07.2017. 08:09
28. srpnja - Svjetski dan borbe protiv hepatitisa
Hepatitis je bolest koja ubija gotovo kao i AIDS s oko 1,4 milijuna smrti na godinu, objavila je u Ženevi Svjetska zdravstvena organizacija WHO u povodu Svjetskog dana borbe protiv hepatitisa koji se obilježava 28. srpnja.

21.07.2017. 09:08
21. srpnja - Dan borbe protiv pokusa na životinjama
Procjenjuje se da se 12,1 milijun životinja, uključujući miševe, zečeve, ne-ljudske primate, pse, mačke i ribe, i nadalje svake godine koristi u laboratorijima diljem Europske unije za različite svrhe, od kojih većina nije izravno povezana s medicinskim napretkom. Stoga se svake godine na današnji dan obilježava Dan borbe protiv pokusa nad životinjama.

Poreština - Kulturne zanimljivosti
28.07.2017. 09:58
Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini
Grad Poreč-Parenzo će i ove godine su/financirati troškove kupnje udžbenika i  radnih bilježnica za obavezne nastavne predmete za najosjetljivije obitelji u Poreču, učenicima osnovnih i srednjih škola. Obavezni nastavni predmeti u srednjoj školi su predmeti koje škola odredi kao obavezne, a što ovisi o programima koji se u školi izvode.  Pravo na su/financiranje kupnje udžbenika […] The post Obavijest roditeljima – su/financiranje troškova kupnje udžbenika i radnih bilježnica u 2017. godini appeared first on Poreština.info news portal.

28.07.2017. 09:49
Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku
U nedjelju 30. srpnja 2017. godine će se s početkom u 11.00 sati održati tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku kraj Baderne uz prigodni program. Susret se održava u povodu 74. obljetnice odlaska prve veće organizirane grupe dragovoljaca iz ovog dijela Istre u narodnooslobodilačku borbu pod vodstvom narodnog heroja Joakima Rakovca. Sa Rušnjaka su […] The post Tradicionalni susret boraca i građana na Rušnjaku appeared first on Poreština.info news portal.

Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
CMS za škole logo
Osnovna škola Poreč / K. Huguesa 7 , HR-52440 Poreč / os-porec.skole.hr / ured@os-porec.skole.hr
preskoči na navigaciju